Medlemskontingenter og treningsavgift for 2019

Postet av Kalandseid IL den 18. Mai 2020

Kjære medlem av Kalandseid IL.


Ved gjennomgang av ubetalte medlemskontingenter til Kalandseid IL for 2019 er det fortsatt mange som ikke har betalt medlemskontingent innen forfall i 2019. For å sjekke om dere har ubetalt medlemskontingent eller treningsavgift hos Kalandseid IL så må dere logge dere på www.minidrett.no her ser dere betalte og ubetalte faktura. Idrettslaget er avhengig av å få inn utestående kontingenter så det er viktig at alle sjekker om de har ubetalte faktura til Kalandseid.

Via denne lenken får man beskrivelse av hvordan man kan betale gjennom MinIdrett: https://itinfo.nif.no/Min_idrett_brukerveiledning#Betaling_2

Dersom dere ikke får til å gjennomføre betaling slik som det blir forklart via lenken er det bare til å ta kontakt med Susanne Mikalsen (aktivitetskoordinator) for å få hjelp med dette. Susanne kan nåes både på mail: bg@kalandseid.no eller på tlf: 41376247.


Minner også på at vi har «For Alle fondet» hvor dere kan søke om økonomisk støtte til f.eks. medlemskontingent m.m Se mer info på www.kalandseid.no/om klubben/for alle- fondet


PS! Styret i Kalandseid IL har besluttet å utsette utsendelse av medlemskontingent og treningsavgift for 2020 til høsten.