God jul til alle medlemmer av Kalandseid IL

Postet av Kalandseid IL den 22. Des 2020

2020  Året da alt ble snudd opp ned pga. Koronakrisen.

Som daglig leder i Kalandseid IL takker jeg hver og en av dere, enten dere er medlem, styremedlem, frivillig, vakt, trener eller jobber for Kaland skole eller som vaktmester for Bergen kommune for støtten og forståelsen dere har gitt, for å følge smittevernregler som har vært pålagt oss med stadige endringer og nye påbud. En spesiell takk til gruppelederne i de forskjellige idrettene våre, som har klart å samarbeide og finne løsninger på hallplaner og treningstider. Det har vært et utfordrende år for oss alle, og vi Kalandseid IL er fast bestemt på å komme gjennom koronakrisen på god måte. Vi ønsker å komme ut på andre siden av korona som et mer solid og samlende idrettslag ved å tilby våre medlemmer tilrettelagt trening i våre 5 idretter, oppgradere våre turstier og ikke minst øke aktiviteten rundt stolpejakten i 2021. Vi har hatt over 4000 registreringer på våre 20 stolper side oppstart i oktober. Stolpene våre står ute til 31.12 så det er ennå tid til å ta seg en tur på stolpejakt. 

Administrasjonen og hovedstyret i Kalandseid IL takker for tilliten fra medlemmer, sponsorer og samarbeidspartnere i 2020 og ønsker alle med videre i et spennende 2021.

Med ønske om en riktig god jul og et godt nytt år!


Mvh. Erik Tonheim                                                                                                                                                Daglig leder.
Ekstraordinært årsmøte 10 desember kl.20.00

Postet av Kalandseid IL den 27. Nov 2020

Ekstraordinært årsmøte 10 desember kl.20.00 vedrørende kommunal overtakelse av Kil-hallen, tomter og Kalandseid idrettspark fra 2021 iflg vedlegg.

Alle som skal delta på møtet må registrere seg på liste ved fremmøte.

Alle medlemmer av Kalandseid IL er velkommen.

Møtet kan bli endret på kort varsel pga. smitteverntiltak grunnet Covid 19

Eventuelle endringer ang. møtet blir publisert på f.b og hjemmeside.


Innkalling til ekstraordinært Årsmøte i Kalandseid IL 10 desember 2020.pdfViktig melding til medlemmer av Kalandseid IL Trenere, lagledere og foresatte:

Postet av Kalandseid IL den 7. Nov 2020


Det er kommet nye tiltak fra Bergen kommune som gjelder fra i dag lørdag 7 november 2020 og i 2 uker frem i tid. 

Alle som er 20 år og eldre må ta 14 dagers pause fra trening og aktivitet. 

Barn og unge opp til og med 19 år kan trene som normalt.

 

Dette vil si at vi følger gjeldende hallplan og treningstider for våre yngste. 

Dette gjelder for bruk av KIL-hallen og fotballbanene våre.

 

Vi er lovet informasjon fra Idrettsrådet i Bergen ang. bruk av KIL- Hallen. Dette er ikke på plass ennå og endringer kan komme på kort varsel. 

Gruppeledere følger opp og melder endringer til sine egne idretter hvis det bli nødvendig.

Dette er spesielle tider og vi må stå sammen i denne dugnaden og tenke smittevern på alle nivåer i hht. FHI, Norges idrettsforbund og Bergen kommune.

 

KIL-Hallen blir rengjort av Bergen kommune daglig på idrettsflater. Garderober blir holdt stengt, foaje og fellesområder skal ikke brukes.  

Toalettene i Foaje og fotballgarderober kan brukes.

Hoveddør skal være låst og låses kun opp når en gruppe er ferdig med trening og ny gruppe skal slippes inn til ulikt tidspunkt.

 

Foreldre og andre som ikke skal trene eller lede treninger har ikke adgang til 

KIL-hallen de neste 14 dagene.

 

Alle som trener og oppholder seg i KIL-hallen og på anlegget vårt skal registrer seg på lister eller på vår sporingsapp I’m here ved QR kode iflg. plakater på anlegget.

 

Alle møter, cuper, arrangementer og kamper er avlyst i KIL-hallen de neste 14 dagene og frem til ny informasjon blir gitt. Det samme gjelder for fotballgruppen.

 

Link til BT ang. gjeldene regler: https://www.bt.no/nyheter/lokalt/i/866A8r/dette-er-de-nye-reglene-for-bergen-og-nabokommunene

 

Vi i Kalandseid IL skal gjøre det vi kan for å legge forholdene til rette med Antibac, renhold og informasjon ang. smittevern. 

PS! Endringer som kan komme på kort varsel.

 

Ta gjerne kontakt med oss i administrasjonen eller gruppeledere hvis dere har spørsmål.

 X-Office NY sponsor til Kalandseid IL

Postet av Kalandseid IL den 3. Nov 2020

                                                  Ny stolt sponsor til Kalandseid IL

X-Office leverer alt av  Kontor løsninger  |  Grafiske løsninger  |  Skrivere  |  Storformat  |  Software

Harald Andersen & co i X-Office har levert ny Xerox kopimaskin til oss i Kalandseid IL og er nå offisiell sponsor av KIL og VALLEPAKKEN som inkludere sponsorskilt på Kalandseid idrettspark og i alle våre digitale kanaler. X-Office er en samarbeidspartner du kan stole på og som har lang erfaring innen bransjen og anbefales av oss i Kalandseid IL.

Vi ønsker X-office velkommen med på laget!Ledig 60% stilling som klubbkoordinator Kalandseid IL

Postet av Kalandseid IL den 28. Okt 2020

Ledig stilling som Klubbkoordinator i KIL.pdf

Er du den vi søker etter? Sjekk stillingsannonsen og del gjerne videre til aktuelle kandidater.

NB! Kort søknadsfrist.1 Kommentar

Flügger Andelen ​Høstkampanjen fra 28.09-04.10 2020

Postet av Kalandseid IL den 26. Sep 2020

Vi vet at det er mange som ønsker å pusse opp, og det er derfor ekstra viktig at så mange medlemmer som mulig vet hvordan de kan støtte Kalandseid Idrettslag.

Høstkampanjen varer fra 28.09-04.10 2020 og innebærer at vi gir hele 40% rabatt til de som ønsker å støtte Kalandseid Idrettslag når de handler hos Flügger. I tillegg får dere selvfølgelig 5% bonus som alltid.

Ikke glem å bruke rabattkoden som gir 40% rabatt frem til 04.10.20, mens 5% går direkte til Kalandseid Idrettslag

FA889515

Dersom man ikke ønsker å besøke fysiske butikker, men allikevel ønsker å støtte foreningen i sitt hjerte, kan man enkelt handle på nett. (trykk på tekst eller bilde)Har du spørsmål?
Har du spørsmål, trenger hjelp eller rådgivning når du skal handle på nett? Ikke nøl med å kontakte oss. Vi tilbyr rask hjelp på e-post: fluggerandelen@flugger.com 


Del din opplevelse på Trustpilot
og vinn gavekort verdi av 2.000,-*
Vi ønsker din tilbakemelding på Flügger Andelen 

Tilbakemeldinger er svært viktige for oss, slik at vi kan bli enda bedre på det vi gjør. Nå finner du oss på Trustpilot og vi setter stor pris på om akkurat du tar deg til å skrive om din opplevelse og erfaring med Flügger Andelen.

Vi trekker én heldig vinner fra anmeldelsene vi har fått på Trustpilot 07.10.2020. Vinneren får et gavekort hos Flügger farve til en verdi av 2.000,-*


De beste hilsener fra Flügger Andelen 💚


Følg Flugger på FacbookInstagramTreninger går som planlagt fra 9 sept. til og med 18 sept. Sjekk kalender for endringer.

Postet av Kalandseid IL den 9. Sep 2020

Trening 

Trening kommer ikke under de nye retningslinjene som Bergen kommune har kommet med når det gjelder maks antall 50 personer på et arrangement. Trening er ikke definert som et arrangement. Fortsatt gjelder retningslinjer med maks 20 personer per gruppe, og 1 meter avstand mellom gruppene.For arrangementer som kampavvikling er det innstramminger, men ikke nødvendigvis avlysninger. Endringer blir meldt ut på lag/gruppenivå.  Se artikkel Medlemskontingenter og treningsavgift for 2019

Postet av Kalandseid IL den 18. Mai 2020

Kjære medlem av Kalandseid IL.


Ved gjennomgang av ubetalte medlemskontingenter til Kalandseid IL for 2019 er det fortsatt mange som ikke har betalt medlemskontingent innen forfall i 2019. For å sjekke om dere har ubetalt medlemskontingent eller treningsavgift hos Kalandseid IL så må dere logge dere på www.minidrett.no her ser dere betalte og ubetalte faktura. Idrettslaget er avhengig av å få inn utestående kontingenter så det er viktig at alle sjekker om de har ubetalte faktura til Kalandseid.

Via denne lenken får man beskrivelse av hvordan man kan betale gjennom MinIdrett: https://itinfo.nif.no/Min_idrett_brukerveiledning#Betaling_2

Dersom dere ikke får til å gjennomføre betaling slik som det blir forklart via lenken er det bare til å ta kontakt med Susanne Mikalsen (aktivitetskoordinator) for å få hjelp med dette. Susanne kan nåes både på mail: bg@kalandseid.no eller på tlf: 41376247.


Minner også på at vi har «For Alle fondet» hvor dere kan søke om økonomisk støtte til f.eks. medlemskontingent m.m Se mer info på www.kalandseid.no/om klubben/for alle- fondet


PS! Styret i Kalandseid IL har besluttet å utsette utsendelse av medlemskontingent og treningsavgift for 2020 til høsten.
Påmelding til Kalandseid FIFA online påskecup åpnet:

Postet av Kalandseid IL den 6. Apr 2020

Påmelding er nå åpnet: 

Kalandseid FIFA online Påskecup 9.4 kl.17.00 gratis for medlemmer av KIL.
Kr. 100.- for ikke medlemmer. Betales til VIPPS 70601 mrk. Påskecup og navn på spiller ved påmelding.
Øvre aldersgrense 18 år!

Påmelding/registrering er nå åpnet. Følg lenken under:

https://www.gamer.no/turneringer/kil-cup-fifa20/7545/

Bli med! Mange flotte premier i  cupen.:

1 premie. Gamingstol fra Obs! Lagunen

2 premie. Gavekort fra Sport Norge og Klatreparken høyt & lavt

3 premie. Gavekort Sport Norge

Premie for kuleste lagsnavn: 2 stk. Gavekort i Klatreparken høyt & lavt

Gavekort  (5 stk.) fra Peppes Pizza trekkes blant alle deltakere.

 Fotballbaner stengt!

Postet av Kalandseid IL den 26. Mar 2020
Viktig info til alle medlemmer!

Postet av Kalandseid IL den 11. Mar 2020

Til Alle medlemmer i Kalandseid IL

Styret i Kalandseidet idrettslag har fulgt med på utvikling med spredning av koronaviruset. Bergen kommune har stengt åpen hall resten av dette semesteret. Norges idrettsforbund kansellerer alle hallaktiviteter i deres regi. Vi har valgt å gjøre det samme, under hensyn til at smitten ikke følger hvem som er arrangør. 

 

Dette innebærer at det fra onsdag 11.03  kl. 1700 ikke er trening eller andre aktiviteter i hallen. Frem til ny informasjon blir gitt.

Barn skal ikke møte frem i hallen. Vi vil ha hallvakt til stede på vanlig måte og ivareta og informere de som måtte møte frem.

Vi beklager tiltaket, men ser ikke annen utvei enn å følge opp de rådene og tiltakene vi ser at andre og myndighetene gjør. 

 

Utendørs aktiviteter for fotball og friidrett også skal begrenses. Info blir lagt ut i gruppenes egne kanaler.

Vi oppfordrer alle til å følge med på vår f.b og hjemmeside for mer informasjon.

 

Ta kontakt på post@kalandseid.no hvis du har spørsmål.

 

Hilsen HOVEDSTYRET i Kalandseid ILSport Norge Medlemsapp

Postet av Kalandseid IL den 29. Feb 2020

Sport Norge har nå lansert en app som gjør det enklere for idrettslagets medelemmer å handle.

Se link nedenfor for informasjon.

Sport Norge MedlemsappKIL søker ny turntrener!

Postet av Kalandseid IL den 6. Feb 2020

Turngruppen i Kalandseid IL tilbyr gymlek og turn for barn i alderen 2 – 13 år. Vi har fokus på moro og bevegelse for de yngste og i tillegg grunnleggende turn for de eldste. Treninger foregår i KIL-hallen onsdager kl 17 - 20. 2 ganger i året arrangerer turngruppen oppvisning der barna får vise frem det de har trent på.

I denne forbindelse søker Kalandseid Idrettslag etter ny trener for Turngruppen.

Egenskaper vi ser etter er:

  • Erfaring fra turn
  • Evner til å engasjere barn på trening 
  • God kommunikasjon med barn
  • Interesse for idrett og fysisk aktivitet

Trenererfaring er en fordel, men vi er også interessert i unge trenerkandidater uten trenererfaring.

Trenerjobben vil være lønnet iht turngruppens rammer.   Politiattest må fremlegges ved ansettelse. Tiltredelse snarest mulig. 

Hvis du er interessert, ta kontakt!

E-mail: turn@kalandseid.no

Telefon: 95 41 71 70 (Therese Hope).