Åpner for trening for samtlige

Postet av Kalandseid IL den 3. Mai 2021

Dagens pressekonferanse for Bergen Kommune åpner opp for trening for barn og unge under 20 år fra og med 4. mai 2021. Innendørs kamper og cuper er fortsatt ikke tillatt.

Kommunens retningslinjer for voksne over 20 år er fortsatt gjeldende, så fremt man følger disse kravene:

  •  "drive organisert aktivitet innendørs i grupper på inntil 10 personer, så lenge de kan holde minst en meter avstand".
  • "drive organisert aktivitet utendørs i grupper på inntil 20 personer, så lenge de kan holde minst en meter avstand".
MACRON har startet Vårkampanje!

Postet av Kalandseid IL den 20. Apr 2021

Da er våren så vidt begynt og vår klesleverandør MACRON har startet opp en vårkampanje! Denne vil vare til 15. mai, hvor du vil få nedsatte priser på MACRON klær.

Tilbudene vil være:

  • 35% rabatt på alle varer i klubbshop, macronstore.no og i butikkene.
    (Medlemmene får høyere rabatt på klubbpakkene)
  • Attraktive kampanjeprodukter med 55-60% rabatt
  • Outlet varer i butikkene, med ekstra gode priser.

Medlemmene må opprette bruker og registrere seg i klubbshopen for at tilbudsprisene skal være synlige.

Nettbutikken finner dere her 

Butikken finner dere på Spelhaugen 15 i Fyllingsdalen.NYE RETNINGSLINJER - HALL DELVIS STENGT

Postet av Kalandseid IL den 19. Apr 2021

Dagens pressekonferanse for Bergen Kommune strammer inn på retningslinjene for idretten. Det er med tungt hjerte vi må formidle at trening for barn under 20 år på nytt stenges i 2 uker.

Kommunens retningslinjer åpner samtidig opp for å "drive organisert aktivitet innendørs i grupper på inntil 10 personer, så lenge de kan holde minst en meter avstand" for voksne over 20 år. I tillegg til dette kan man "drive organisert aktivitet utendørs i grupper på inntil 20 personer, så lenge de kan holde minst en meter avstand" for samme gruppe. Vi åpner dermed opp for at trenere selv kan vurdere om de ønsker å holde trening for voksne over 20 år innenfor rammene som er satt eller ikke.

Fotballgruppen kan fortsatt trene ute, og vi oppfordrer samtlige grupper og se på muligheten til å trene utendørs. Dette vil dere få beskjed om fra trenerne deres.

Hold ut! Så håper vi på åpning igjen 3. Mai!
Årsmøte 2021

Postet av Kalandseid IL den 22. Mar 2021

Årsmøte er rett rundt hjørnet og sakslisten er klar! Som vi har skrevet i vedlagt innkalling håper vi fortsatt på å kunne gjennomføre et fysisk møte med stemmeberettigede til stede, men vi kommer til å ha en teams-løsning i back-up plan. Det vil komme endelig beskjed innen 5. april. Har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt!Vi ønsker deg velkommen til årsmøte 2021

Postet av Kalandseid IL den 15. Feb 2021

Kalandseid IL innkaller til årsmøte 7. april 2021. 

I sammenheng med årsmøte vil det avholdes medlemsmøter for de ulike gruppene. Se oversikt vedlagt for når din gruppe har medlemsmøte!

Vi minner om at kun medlemmer som oppfyller følgende krav, har stemmerett på årsmøtet:

  • vært medlem i minst én måned
  • fyller minst 15 år i 2021
  • har oppfylt sine økonomiske forpliktelser til idrettslaget

Vel møtt! Smittevernregler gjeldende for perioden 15.-22 februar

Postet av Kalandseid IL den 7. Feb 2021

Info fra Bergen Kommune:

Fra mandag 15 februar blir det mulig med trening for barn og unge under 20 år i Kalandseid IL igjen.           Andre fritidsaktiviteter for voksne som organiserte øvelser og trening er fortsatt ikke tillatt.                     https://www.bergen.kommune.no/hvaskjer/tema/koronavirus/rad-til-befolkningen/tiltak-i-samfunnet/smittevernregler-for-bergen
Endelig kan vi åpne hallen igjen!

Postet av Kalandseid IL den 20. Jan 2021

Etter to uker nedstenging kan vi endelig åpne hallen igjen for trening i dag, 20.01.2021. Dette gjelder alle under 20 år. Følg med på beskjed fra trenere, lagledere og gruppeledere når ditt lag/parti startet opp igjen! 

Viktig informasjon til alle medlemmer!

Postet av Kalandseid IL den 13. Jan 2021

KIL har besluttet å gå over til plattformen Spond Club! Les brevet vedlagt for mer informasjon om dette. Du må blant annet godkjenne medlemsskapet ditt!

Medlemsinformasjon Spond Club 2021.docx
Velkommen til nye medarbeidere i KIL

Postet av Kalandseid IL den 6. Jan 2021

Idrettslaget har valgt å opprette to nye stillinger i administrasjonen for å bedre aktivitetstilbudet vårt. I den anledning har vi ansatt en Aktivitetsleder og en Klubbkoordinator. De har formulert noen velvalgte ord om seg selv, som du kan lese her!

Image

Eline Marie Nordhus Soltvedt

23 år

Klubbkoordinator 60%

Jeg er en sprudlende jente fra Fana med nylig fullført bachelorgrad i Sport Management. Mitt engasjement er stort og bredt, noe som har ført til en lang rekke med verv og roller, både i idretten, men også i musikkens verden. Utenom rollen som Klubbkoordinator i KIL leder jeg ungdomsklubben Zinken, er nestleder i Ungdomsutvalget til Vestland Idrettskrets, deltar i Skytterforbundets ungdomsprosjekt med planlegging av EM og para-EM i skyting, er vikarlærer og lærerassistent ved Kaland skole, m.m. 

Jeg brenner for mye i idretten, men det viktigste er fellesskapet og tilhørighetsfølelsen, uavhengig av idrett, verv, eller andre skiller mennesker har mellom seg.

Som Klubbkoordinator vil jeg blant annet ha kontroll på medlemsregisteret, være instruktør på MEGA og seniortrimmen, markedsføre, planlegge arrangementer, m.m. Jeg ser fram til et flott idrettsår på Kalandseid og gleder meg til å bli bedre kjent med både gruppene og medlemmene. Ikke vær redd for å ta kontakt om det er noe jeg kan bistå med!

 

 

 

 

 

 Jonar Tollefsen Kolve

24 år

Aktivitetsleder 20%

Jeg er en glad bergensgutt med bachelorutdanning i Folkehelsearbeid. Studerer nå Master i helse og Samfunn. På fritiden trener jeg styrke, crossfit, langdistanseløping og frisbee. Jeg tror på at fysisk aktivitet er for alle og at samhold er nøkkelen til mestring. Jeg vil ha ansvar MEGA-basistrening, tuftepark-trening og vil generelt være ofte i Kalandsområdet på onsdager. Ikke vær redd for å huke tak i meg for spørsmål eller en prat.