Endelig kan vi åpne hallen igjen!

Postet av Kalandseid IL den 20. Jan 2021

Etter to uker nedstenging kan vi endelig åpne hallen igjen for trening i dag, 20.01.2021. Dette gjelder alle under 20 år. Følg med på beskjed fra trenere, lagledere og gruppeledere når ditt lag/parti startet opp igjen! 





Viktig informasjon til alle medlemmer!

Postet av Kalandseid IL den 13. Jan 2021

KIL har besluttet å gå over til plattformen Spond Club! Les brevet vedlagt for mer informasjon om dette. Du må blant annet godkjenne medlemsskapet ditt!

Medlemsinformasjon Spond Club 2021.docx




Velkommen til nye medarbeidere i KIL

Postet av Kalandseid IL den 6. Jan 2021

Idrettslaget har valgt å opprette to nye stillinger i administrasjonen for å bedre aktivitetstilbudet vårt. I den anledning har vi ansatt en Aktivitetsleder og en Klubbkoordinator. De har formulert noen velvalgte ord om seg selv, som du kan lese her!

Image









Eline Marie Nordhus Soltvedt

23 år

Klubbkoordinator 60%

Jeg er en sprudlende jente fra Fana med nylig fullført bachelorgrad i Sport Management. Mitt engasjement er stort og bredt, noe som har ført til en lang rekke med verv og roller, både i idretten, men også i musikkens verden. Utenom rollen som Klubbkoordinator i KIL leder jeg ungdomsklubben Zinken, er nestleder i Ungdomsutvalget til Vestland Idrettskrets, deltar i Skytterforbundets ungdomsprosjekt med planlegging av EM og para-EM i skyting, er vikarlærer og lærerassistent ved Kaland skole, m.m. 

Jeg brenner for mye i idretten, men det viktigste er fellesskapet og tilhørighetsfølelsen, uavhengig av idrett, verv, eller andre skiller mennesker har mellom seg.

Som Klubbkoordinator vil jeg blant annet ha kontroll på medlemsregisteret, være instruktør på MEGA og seniortrimmen, markedsføre, planlegge arrangementer, m.m. Jeg ser fram til et flott idrettsår på Kalandseid og gleder meg til å bli bedre kjent med både gruppene og medlemmene. Ikke vær redd for å ta kontakt om det er noe jeg kan bistå med!

 

 

 

 

 

 



Jonar Tollefsen Kolve

24 år

Aktivitetsleder 20%

Jeg er en glad bergensgutt med bachelorutdanning i Folkehelsearbeid. Studerer nå Master i helse og Samfunn. På fritiden trener jeg styrke, crossfit, langdistanseløping og frisbee. Jeg tror på at fysisk aktivitet er for alle og at samhold er nøkkelen til mestring. Jeg vil ha ansvar MEGA-basistrening, tuftepark-trening og vil generelt være ofte i Kalandsområdet på onsdager. Ikke vær redd for å huke tak i meg for spørsmål eller en prat.